Selecteer een pagina

Ik heb het voorrecht gehad om met mijn motor over de hele wereld te rijden, maar dit is mijn top 10 van plaatsen om met de motor naartoe te gaan. Dus pak je helm, stel je motor af en laten we op avontuur gaan!

 

Berlijn is een van de mooiste en historischste steden van Duitsland. Het is absoluut enorm. Wat mij betreft, heeft het een speciale plaats in mijn hart. Mijn woonplaats ligt op ongeveer een uur rijden van Berlijn, tenminste nadat ik een online gashendel bekijken ging. Ik heb de stad vaak bezocht en ik ben altijd verbaasd over hoe anders het is elke keer als ik er kom.

Duitsland is de perfecte plaats

Deze zomer ben ik er een paar keer geweest voor mijn werk en ik denk dat de timing perfect was om weer eens langs te gaan om een online chopper bekijken! Het Duitse weer kan een beetje extreem zijn, maar de zonnige dagen zijn het waard! Berlijn is een dromerige stad. Ik schijn de schoonheid van Berlijn nooit helemaal op papier te kunnen vastleggen, maar ik ben blij dat ik er altijd met mijn motor naartoe kan rijden. De schoonheid van Berlijn op de motor zal je nooit in de steek laten!

 

China geeft briljante wegen

 

De eerste keer dat ik China bezocht was om de 50e verjaardag van mijn moeder te vieren. Het doel was om alle belangrijkste boeddhistische tempels in Tibet te bezoeken met kawasaki vulcan online onderdelen. We slaagden erin om het in 3 weken te doen. Deze motorreis is zeker een MUST do in je leven. Ja het is veel geld, maar het prachtige land met de cultuur zal je voor altijd veranderen. Ik ben sindsdien een paar keer terug geweest en ik moet toegeven dat ik me elke keer als ik het land bezoek een beetje anders voel.

 

Een paar jaar later trouwden mijn goede vrienden, Martin en Simo, daar. Hoewel we niet in staat waren om de bruiloft in China bij te wonen, wilden we er uiteindelijk toch heen om Martin en Simo te steunen!

 

 

In de kleine Franse stad Straatsburg wordt elk jaar het Lumiere Festival georganiseerd waar je een harley davidson bekijken kan. Elke avond in de winter komen de inwoners naar een plein, waar ze gratis een show kunnen meepikken. Deze stad staat bekend om zijn muziek, geschiedenis en ambachten. Je kunt veel van de dorpjes in de omgeving bezoeken. Ik hou van de warme sfeer in deze dorpjes. Ze zijn zo trots op hun mooie omgeving en het is gemakkelijk te zien waarom ze daar wonen. Ik hoop dat jullie net zoveel van de foto’s genieten als ik!

 

 

De Zwarte Zee is de op één na langste rivier ter wereld. In Oost-Roemenië mondt de rivier de Donau uit in de Zwarte Zee nadat hij in de Oostzee is gestroomd. Het is een geweldige ervaring om dit mee te mogen maken. Hoewel ik er al twee keer ben geweest, wilde ik teruggaan om echt van de plek te genieten. Ik hoop dat jullie genieten van de foto’s!

 

 

Elke zomer zijn de straten van Oslo voor een paar dagen gevuld met mensen. De straten zijn gevuld met artiesten en muzikanten. Iedereen in de stad ziet eruit als een artiest en verkoopt constant dingen. Deze bloem kocht ik na het Folk Festival. Ik hoop dat jullie van de foto’s genieten!