10 gezinsvriendelijke bestemmingen voor onvergetelijke avontuurlijke reizen

by planyourescapebe

Als gezinsreisexpert kan ik bevestigen dat de herinneringen die u opdoet tijdens uw reizen met uw kinderen een leven lang meegaan. Ze zullen zich niet herinneren welk glimmend nieuw speelgoed ze voor hun verjaardag hebben gekregen of dat ene speelgoed van afgelopen kerst dat iedereen moest hebben (we kijken naar jou, Hatchimal). Maar ze zullen zich de avonturen herinneren die je ze hebt aangegaan, de ervaringen die je samen hebt gemaakt en de herinneringen die zijn gemaakt. Het beste van reizen met kinderen is dat het net zo lonend kan zijn als alleen reizen of met een partner. Het vergt misschien wat meer planning, maar het is heel goed mogelijk om met uw kinderen op sleeptouw van de wereld te genieten. Het gaat er alleen om uw verwachtingen bij te stellen en u aan te passen aan hun interesses. Hier zijn 10 gezinsvriendelijke bestemmingen om te overwegen voor een onvergetelijk avontuur met de hele bemanning.

Aruba is een Caribisch eiland dat bekend staat om zijn veilige stranden en gemoedelijke cultuur. Het heeft een breed scala aan activiteiten en zijn reputatie als een van de veiligste Caribische eilanden betekent dat het geweldig is voor gezinnen met jonge kinderen. Kinderen zullen dol zijn op Baby Beach, met zijn zachte witte zand en kalme golven. Oudere kinderen zullen genieten van Palm Beach, waar ze kunnen snorkelen, kajakken, surfen en windsurfen. De natuur van Costa Rica is een grote aantrekkingskracht, maar je hoeft niet ver van de hoofdstad te gaan om het te ervaren. In de stad zijn er een aantal zoölogische parken met gratis toegang. Je kunt ook een vlinderkwekerij bezoeken of haaien van dichtbij bekijken in het aquarium. De natuurlijke schoonheid van IJsland is adembenemend.

Maar er is veel meer in het land dan je misschien denkt. Vulkanische mineralen veranderen het landschap in prachtige tinten en stoom creëert dromerige waterwegen. Tijdens je reis kun je de beroemde geisers van het eiland verkennen en een begeleide vulkaantour maken. Je zult ook het noorderlicht kunnen zien – een echt once-in-a-lifetime gezicht. De Cook Eilanden zijn een droombestemming voor gezinnen. Ze liggen op een korte vlucht van de westkust en hebben een prachtige, ongerepte omgeving. De stranden zijn mooi en hebben rustige lagunes die perfect zijn om te zwemmen. Er zijn ook een aantal avontuurlijke activiteiten die kunnen worden genoten, zoals duinbuggy’s en kajakken naar privé-eilanden.

De Maya-tempels in Chichen Itza en Coba zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Belize, maar dit Midden-Amerikaanse land heeft zoveel meer te bieden. De oerwouden wemelen van de vogels en reptielen, en de kust van het land biedt volop mogelijkheden om te zwemmen, duiken, snorkelen en wandelen. Hoewel het niet zo kindvriendelijk is als sommige van de andere bestemmingen op deze lijst, is Sri Lanka een fantastische plek voor familiereizen. Het is een relatief klein land met een overvloed aan vriendelijke mensen, prachtige stranden en een divers aanbod aan activiteiten. Oude ruïnes op locaties zoals Polonnaruwa zullen oudere kinderen aanspreken, en wandelen in de bergen of op zoek gaan naar luipaarden in het wild kan hun gevoel voor avontuur bevredigen.

You may also like

Leave a Comment