De verborgen juweeltjes verkennen – 10 reisbestemmingen buiten de gebaande paden

by planyourescapebe

Buiten de gebaande paden reizen is een opwindende ervaring waarmee je jezelf kunt onderdompelen in de cultuur en tradities van een land. Het kiezen van bestemmingen die niet worden overspoeld door toeristen, kan ook meer waar voor uw geld opleveren, aangezien hotels en restaurants in toeristische gebieden vaak duurder zijn. Het kan een uitdaging zijn om verborgen juweeltjes te vinden die een bezoek waard zijn, maar het is de moeite waard als je dat doet. Als je klaar bent om bestemmingen te verkennen die buiten de gebaande paden liggen, bekijk dan deze lijst met inspirerende verborgen juweeltjes: Het is misschien moeilijk je een middeleeuws kasteel voor te stellen dat verscholen ligt tussen de wolkenkrabbers van glas en staal van Manhattan, maar het bestaat in de Met Cloisters in Fort Tryon-park.

The Cloisters is een tak van het Metropolitan Museum of Art gewijd aan de Europese kunstgeschiedenis en bootst echte middeleeuwse kloosters in heel Europa na. The Cloisters is een geweldig verborgen juweeltje voor iedereen die van kunst en geschiedenis houdt. De ruige kustlijn van Pictured Rocks National Lakeshore in Minnesota is een van Amerika’s minder bekende verborgen juweeltjes. Het natuurlijke landschap wordt gevormd door de krachtige krachten van Lake Superior, waardoor adembenemende zandstenen kliffen, ruige kustlijnen en spectaculaire watervallen ontstaan. Bezoekers van het park kunnen een zelfgeleide wandeling maken of een rondleiding boeken om meer te weten te komen over deze prachtige en unieke plek. Hoog boven de wolken in de bergen van Noord-Vietnam ligt Laya Village. Dit afgelegen dorp heeft slechts 100 inwoners en het is een ongelooflijke bestemming buiten de gebaande paden voor reizigers die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord.

Dit dorp biedt een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen en bossen, en het is echt een verborgen juweeltje dat geen enkele avontuurlijke reiziger mag missen. Het is gemakkelijk om te vergeten dat er een klein eiland voor de kust van Rhode Island ligt en dat het een van de meest onderschatte vakantiebestemmingen in de VS is. De pittoreske vissershaven, charmante winkels en heerlijke visrestaurants van het eiland zijn enkele van de redenen die het een geweldige vakantieplek maken. Andere voordelen van Block Island zijn schilderachtige stranden, prachtige architectuur en een schilderachtige sfeer. Een van de beste manieren om de cultuur van een land te ervaren, is door de dorpen en steden te bezoeken.

De Heilige Vallei van Peru is een van de meest ondergewaardeerde plekken ter wereld en zit vol natuurlijke schoonheid en spiritualiteit. Deze bestemming buiten de gebaande paden is een perfecte plek voor gezinnen om te ontspannen en tot rust te komen in de natuurlijke omgeving. Het is ook een geweldige bestemming voor iedereen die een andere kant van Peru wil ervaren. De schilderachtige stad Brugge staat vol met historische gebouwen, smalle straatjes en grachten. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is een must-visit bestemming voor iedereen die graag geschiedenis en architectuur ontdekt. Brugge staat ook bekend om zijn gastronomie en wordt beschouwd als een van de meest pittoreske steden van Europa.

You may also like

Leave a Comment